Kesukrémes joghurt

Kicsit kótyagos vagyok, tegnap előtt a Colosseum lábánál pizzáztam, ma pedig... Újra itthon, a gép előtt, túl a kipakoláson, főzésen, vasaláson... :-P 
Innen is köszönöm szépen még egyszer a kedves vendéglátást drága Kata barátnőmnek, ősszel folyt. köv. ;-) És receptötleteket is hoztam tőle, ma vacsorára ki is sült első sós pitém, és mondhatom, sikeresen debütáltam. Éljenek az olaszok :-)

Most egy gyors krémet mutatok nektek, kiváló reggeli, de uzsonnaként, sőt, akár egy könnyű desszertként is megállja a helyét... Újabb kiváló finomság a Rapunzel háza tájáról.




Hozzávalók:
  • 2 doboz görög joghurt (400g)
  • 2 ek. kesukrém (Rapunzel)
  • 1-2 ek. méz, ízlés szerint
  • egy vaníliarúd kikapart belseje
  • 2 mandarin
  • 5-6 ek. natúr kukoricapehely (corn flakes )
  • 2 ek. aszalt goji bogyó




Elkészítés:
  • A joghurtot, a kesukrémet, a mézet és a vaníliát simára keverjük. 
  • 2 pohárba rétegezzük mandarin gerezdekkel, a tetejét pedig kukoricapehellyel és gojival díszítjük.


Jó étvágyat! :-)




Forrás: http://rapunzel.de/bio-rezept-joghurt-mit-cashewmus--508.html

Megjegyzések